Wij zijn een klein kantoor dat is gespecialiseerd in het personen- en familierecht, het jeugdrecht en het strafrecht. Als specialisten begrijpen wij hoe belangrijk uw zaak voor u is en hoe groot de impact ervan kan zijn. Niet alleen op uw leven, maar ook op het leven van uw geliefden. Daarom is uw zaak ook voor ons van groot belang. Vanaf het eerste contact pakken wij uw zaak dan ook met de allergrootste zorg op en wij gaan door totdat we uw doelen hebben bereikt. Onze aanpak is persoonlijk en betrokken, zonder de zakelijke aspecten uit het oog te verliezen.

Martine Wernsen
Martine WernsenAdvocaat

Martine is sinds 2003 advocaat. Zij is haar carrière gestart als strafrechtadvocaat en treedt nog steeds op in strafzaken, onder andere waarin huiselijk geweld een… lees meer

Vacatures

Advocatenkantoor Bezuidenhout komt graag in contact met de beste studenten op het gebied van personen- en familierecht. Ben jij op zoek naar een bijbaan of een stage? Mail dan je sollicitatiebrief met CV naar ons secretariaat (info@akbzh.nl).

Psychosociale begeleiding bij een scheiding

Alice van Pesch
Alice van Pesch

Alice van Pesch, ik begeleid vrouwen die op oudere leeftijd gaan scheiden en behoefte hebben aan emotionele ondersteuning.  Scheiden op oudere leeftijd is vaak anders dan op jongere leeftijd. Vooral als je al vele jaren samen bent en besluit uit elkaar te gaan, kan het voelen alsof je leven op z’n kop staat. Daarbij staat scheiden in de top 3 van de meest stressvolle gebeurtenissen in het leven.

Het kan een belangrijk verschil maken als je dan bij iemand terecht kan die je tijdelijk ondersteunt. Die je een luisterend oor biedt, die uit eigen ervaring weet wat je doormaakt, die meedenkt om de zaken op een rijtje te zetten en die samen met jou kijkt naar oplossingen zodat je de draad van je leven weer op kan pakken.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we samen of jouw vraag past bij mijn aanbod en mijn persoon. Mijn persoonlijke begeleiding gaat uit van iemands eigen kracht.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak ben ik telefonisch bereikbaar via 06-83226144 of via de mail info@alicevanpesch.nl. Tevens is er informatie te vinden op mijn site www.alicevanpesch.nl.